Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@09:59:19 GMT

سزاوار جزیره هنگام نیست کتابخانه عمومی نداشته باشد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۴۸۶۷

سزاوار جزیره هنگام نیست کتابخانه عمومی نداشته باشد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با بیان اینکه نهادهای فرهنگی باید پویش‌های کتابخوانی در مدارس قشم را راه‌اندازی کنند، گفت: سزاوار نیست جزیره‌ای همانند هنگام فاقد کتابخانه عمومی باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، افشار فتح‌اللهی امروز در جریان بازدید از کتابخانه اندیشه شهر قشم، اظهار داشت: خوشبختانه شهرستان قشم از زیرساخت‌های فیزیکی مناسبی در حوزه کتابخانه برخوردار است اما در خصوص تعداد و عناوین کتاب‌های موجود باید وضعیت فعلی بهبود یابد و افزایشی در شمار کتاب‌ها صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هئیت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی کتابخانه در جزیره هنگام، افزود: سختی دسترسی هنگام‌نشینان به کتابخانه‌های قشم، ضرورت راه‌اندازی کتابخانه در این جزیره را دوچندان کرده است.

به گفته این مقام مسئول هم اکنون یک باب کتابخانه در هر کدام از شهرهای لافت، طبل و درگهان قشم فعال است و ضرورت دارد که شهرداری سوزا و رمکان نیز به راه‌اندازی کتابخانه در این مناطق اقدام کنند.

فتح‌اللهی با اشاره به قدمت تاریخی و فرهنگی شهرستان قشم، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های موجود، شهرستان قشم می‌تواند به عنوان یک الگوی موفق فرهنگی و هنری ایرانی – اسلامی معرفی شود که برای تحقق این موضوع باید با برنامه‌ریزی در جهت بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها گام برداریم.

116 هزار نسخه کتاب در کتابخانه‌های قشم موجود است

مدیرکل کتابخانه‌های هرمزگان نیز در جریان این بازدید شمار کتاب‌های موجود در 13 کتابخانه فعال شهری و روستایی شهرستان قشم را 116 هزار نسخه اعلام کرد و گفت: امیدواریم با تعامل هر چه بیشتر نهادهای فرهنگ شاهد افزایش این شمار باشیم.

دو کتاب تازه از مهدی پوررضائیان در بازار نشرساخت کتابخانه عمومی در پردیسان نیازمند همراهی همه‌دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان استفراخوان کتابخوانی در سیره امام حسین منتشر شد

امینه دریانورد با اشاره به تاثیر کتابخوانی در افزایش سطح آگاهی و فرهنگ عمومی جامعه، بیان داشت: در حال حاضر راه‌اندازی کتابخانه در مناطق روستایی به منظور ترویج هر چه بیشتر فرهنگ کتابخوانی و دسترسی راحت روستاییان به کتاب و منابع معتبر، یکی از اولویت‌های مهم کاری این اداره کل است. 

انتهای پیام/7558/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راه اندازی کتابخانه شهرستان قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۴۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • افتتاح کتابخانه در روستای بیوران شهرستان سردشت
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد